Over TREEE BV

TREEE-logo_300

Excellent in Energy & Industrial


VISIE

Door het werken met professionals in de commerciële dienstverlening in de infrastructuur van gas- en elektriciteitsnetwerken wil TREEE de basis leggen voor een gespecialiseerde organisatie met een eigen identiteit in de markt, waarbij we onderscheidend willen zijn door ons geheel te specialiseren in de onder,- en bovengrondse infratechniek. Door onze ruime ervaring binnen de energiebranche zijn we experts in het krachtenveld van mens en techniek waarbij we niet denken aan onze klanten maar denken als onze klanten.


Plaats: (markt)

markt

TREEE begeeft zich op de Energie,- en Inframarkt. Met name de huidige netwerkbedrijven, de aannemers in de ondergrondse Infra en de grotere installateurs welke werkzaam zijn binnen de nutswereld behoren tot onze doelgroep.


Product:

traject

TREEE beheerst het gehele traject als het gaat om ondergrondse,- en bovengrondse infrastructuur van gas,- en elektriciteitsnetwerken zowel de primaire als de secundaire engineering. Vanaf de opwekking van elektriciteit tot en met het transport en de distributie ervan. Of het nu gaat om hoog-, midden-, of laagspanningsnetten, distributienetten, openbare verlichting en lage- en hogedrukgasleidingen en installaties. Van onderzoek naar veiligheid en betrouwbaarheid van elektrische en gas installaties tot het ontwerp van noodstroomvoorzieningen. We willen onze klanten vakbekwaam bijstaan met advies, ontwerp en engineering en willen daarnaast ook het projectmanagement en de directievoering van complete projecten verzorgen. Dit willen wij verzorgen door medewerkers op locatie middels detachering, detavast of een werving & selectie.

Detavast staat voor tijdelijke detachering gekoppeld aan een vast dienstverband bij de op opdrachtgever. Maar ook door het uitvoeren van project op onze eigen locatie.

Daarnaast zijn wij door onze ruime ervaring binnen de nuts wereld en aannemerij in staat om onze medewerkers zodanig te trainen en te coachen dat zij volledig kunnen meedraaien in de organisaties van onze klanten / relaties. Deze trainingen kunnen zowel op eigen locatie als op locatie opdrachtgever gegeven worden. Dit maakt ons een unieke intermediair tussen nutsbedrijven en hun aannemers.

Met betrekking tot de detachering, detavast of een werving & selectie gaat het ondermeer om de volgende functies op MBO, HBO en Universitair niveau.

Comments are closed.