TREEE excellent in Recruitment

TREEE Recruitment is gespecialiseerd in het bemiddelen, werven, selecteren en detacheren (detavast) van technische specialisten op MBO, HBO en Universitair niveau binnen de techniek van ondergrondse,- en bovengrondse infrastructuur van gas,- en elektriciteitsnetwerken. Tevens bemiddelen we opdrachten voor freelancers welke aan de door TREEE streng opgestelde selectie eisen moeten voldoen .

Kennis en capaciteit op interim basis

  • Projectdetachering

Werkt u projectmatig en is hebt u tijdelijk niet voldoende specialistische capaciteit of kennis in huis met als gevolg dat uw projecten stagneren. TREEE detacheert in zo’n geval zijn specialisten. Wij kunnen onze gemotiveerde specialisten zolang als u nodig acht inzetten voor uw project.

  • Detachering met recht op overname (Detavast)

Deze constructie combineert het traditionele Detacheren met Werving & Selectie.

Detavast krachten zijn gemotiveerder omdat ze van tevoren weten dat ze in vast dienstverband worden opgenomen.

Wij kunnen met u bepalen wanneer de overname in vast dienstverband kan plaatsvinden, hiermee wordt u als inlener niet achteraf geconfronteerd met bijkomende overnamekosten.

Kennis en capaciteit op vaste basis

  • Werving en selectie

Werving en selectie eist een goede voorbereiding. Het is een proces waarin we als TREEE uw specifieke behoefte analyseren, de juiste functieanalyse verrichten en een open communicatie hebben met u als opdrachtgever en onze kandidaten.

Een kandidaat moet passen bij u, uw organisatie en bij de functie. We kijken naar wat de opdrachtgever wil.

  • Assessment

Indien gewenst kunnen we op basis van een assessment onze u adviseren over de geschiktheid van een sollicitant of de doorgroeimogelijkheden van een interne medewerker. TREEE heeft hierin een intensieve samenwerking met een gerenommeerd en ervaren bureau.

Comments are closed.