Opdrachtgever

TREEE Industrial is gespecialiseerd in detachering, werving & selectie van technisch personeel met als doel het bij elkaar brengen van kennis en capaciteit bij opdrachtgevers die daar behoefte aan hebben.

Dit kan op basis van tijdelijke capaciteit invulling van uw vraagstukken maar ook voor permanente behoefte.

TREEE Industrial bemiddeld met name functies op MBO, HBO en Universitair niveau zoals starters, professionals, specialisten en managers. Tevens bemiddelen we in opdrachten voor freelancers en ZZP-ers die aan de door TREEE opgestelde strenge selectie-eisen moeten voldoen.

De focus richt zich op mensen en bedrijven binnen de Industriële Automatisering, ICT en  Machinebouw.

  • Projectdetachering

Uw projecten stagneren door (tijdelijk) onvoldoende specialistische capaciteit of kennis. TREEE kan gemotiveerde specialisten detacheren naar uw project, zolang als nodig.

  • Detachering met recht op overname (Detavast)

TREEE Industrial combineert met deze detavast constructie het traditionele detacheren met uw werving en selectie. Samen met u kunnen wij bepalen wanneer de overname in vast dienstverband plaats vindt. Hierdoor wordt u als inlener niet achteraf geconfronteerd met bijkomende overnamekosten.

  • Werving en Selectie

Werving en selectie eist een goede voorbereiding. TREEE  analyseert uw specifieke personeelsbehoefte, maakt de juiste functieanalyse en verzorgt een open communicatie met u als opdrachtgever en met de kandidaten. Een kandidaat moet passen bij uw organisatie en bij de functie. Wij denken graag met u mee om de kandidaat met het best passende profiel te selecteren.

  • Assessments

TREEE kan u op basis van assessments adviseren over de geschiktheid van een sollicitant of de doorgroeimogelijkheden van een interne medewerker. Door een intensieve samenwerking met een gerenommeerd en ervaren bureau zijn wij in staat u hierin excellent te faciliteren.

Heeft u vragen? Schroom niet en neem gerust contact op.

© Treee B.V. 2014
Keizersveld 13
5803 AM Venray
Kvk: 56966814
0478-512000
06-20422665

email: henk@treee.nl

Comments are closed.